Ouddorp

Beachresort Punt West

Beachresort Punt West, Ouddorp

Op een schitterende plek aan de oevers van het Grevelingenmeer is het idyllische Hotel en Beachresort Punt-West gerealiseerd. Het park bevindt zich op het puntje van het eiland Goeree-Overvlakke, direct aan het strand het Grevelingenmeer en midden in de 150 ha. ongerepte natuur van natuurgebied De Punt. In totaal zijn er op het resort 72 luxe strandvilla`s gerealiseerd. Om het duinlandschap niet te verstoren, is er gekozen om de strandvilla`s zoveel mogelijk op te laten gaan in het natuurlandschap. De strandvilla`s zijn gebouwd volgens de hoogste ECO-nomen en zijn opgetrokken met een duurzaam houtskelet. De daken zijn vegatatiedaken en in energie wordt voorzien door warmtepompen.

Om aan de hoge eisen op het gebied van duurzaamheid te voldoen, werd er gezocht naar een dakbedekking met een uiterst duurzaam karakter. De
zoektocht leidde al snel tot HERTALAN® EPDM dakbedekking. Dankzij de unieke producteigenschappen beschikken onze EPDM daksystemen over verschillende duurzaamheidscertificaten.

Om de strandvilla`s snel en eenvoudig af te dichten is er gekozen voor HERTALAN® EASY COVER membranen. Hierdoor kunnen grote dakoppervlakten in één keer worden afgedicht.
Erkend HERTALAN® Dakpartner Maasdak B.V. was verantwoordelijk voor de verwerking van de EPDM dakbedekking. Dankzij een intensieve training in onze trainingscentrum en een jarenlange ervaring met onze EPDM daksystemen is hiermee de verwerking in goede handen.

Sedumdaken zorgen voor een organisch geheel met de omgeving. Om een worteldoorgroeibestendige dakbedekking te realiseren is er gekozen om te werken met hertalan easy cover membranen. Fabrieksmatige naadverbingen van HERTALAN® EASY COVER membranen zijn volledig worteldoorgroeibestendig. Dit maakt HERTALAN® EPDM membranen bij uitstek geschikt onder een groendak. De membranen zijn volledig verlijmd op de houten ondergrond. HERTALAN® EASY COVER is een EPDM membraansysteem, waardoor grote oppervlakten in één keer kunnen worden afgedicht. Op het dak zijn minder handelingen te verrichten, waardoor elke dakconstructie sneller en effectiever waterdicht is.

Tijdens het productieproces worden homogenen EPDM banen onderling aan elkaar verbonden. Om aan de hoogste bouwnormen te kunnen voldoen, zijn de strandvilla`s opgetrokken met een duurzaam houtskelet. De overige toegepaste materialen zijn recyclebaar. Ten opzichte van andere, traditionele dakbedekkingsmaterialen, onderscheiden HERTALAN® EPDM daksystemen zich op het gebied van duurzaamheid en gebruiksduur. Onze EPDM daksystemen hebben een bewezen gebruiksduur van meer dan 50 jaar, logen niet uit en zijn van nature UV– en ozonbestendig.

Toegepaste producten

09180132 Min

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u op zoek naar een deskundig advies en/of meer informatie? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld een specifieke toepassing? Wij helpen u graag op weg!