HERTALAN® EPDM trainingscentrum

Het assortiment van HERTALAN® is uniek. Zo uniek, dat we er ons een eigen trainingscentrum voor hebben opgezet: de Carlisle® Academy.  Hier verzorgen we cursussen en lezingen over EPDM waarbij kennisdeling en inspiratie centraal staan. De vele unieke voordelen van het materiaal, de toepassingen en de verwerkingsmethoden komen uitgebreid aan bod. Want het beste resultaat, begint met goede communicatie.

In de herfst- en winterperiode organiseren wij volop trainingen en cursussen voor dakdekkers, verkopers en installateurs. U kunt bij ons terecht voor trainingen voor ieder niveau. Bent u een beginnend EPDM verwerker of wilt u de verwerking van EPDM opfrissen? Beheerst u de basisvaardigheden en wilt u uw kennis en de toepassing van EPDM naar een hoger niveau tillen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

EPDM trainingscentrum

EPDM Training

Wat zijn de voordelen van EPDM en hoe wordt het verwerkt? Tijdens de cursus komen alle facetten aan bod die nodig zijn om EPDM dakbedekking op een deugdelijke manier aan te brengen. De cursus bestaat uit een theoriegedeelte, een rondleiding door de productie en een praktijkgedeelte. 

De kosten voor de training bedragen € 85,- ex. BTW per persoon. Hiervoor ontvangt u een geheel verzorgde dag, inclusief lunch, een intensieve begeleiding en een gereedschapskoffer met hierin alle basis gereedschappen voor de verwerking van EPDM.

Ochtendgedeelte

  • introductie moedermaatschappij Carlisle® CM Europe
  • presentatie van onze producten en EPDM daksystemen
  • rondleiding fabriek

Middaggedeelte

  • realiseren van een gekleefde of geföhnde lijmverbinding
  • inwerken van een H.W.A.
  • inwerken van een binnen- en buitenhoek

* onze cursussen vallen onder de subsidieregeling van Otib. 

EPDM training
EPDM training

Training op locatie

Naast trainingen in ons opleidingscentrum verzorgen wij ook trainingen op locatie. De inhoud van de training is geheel af te stemmen op uw specifieke wensen. De thema`s kunnen hierbij uiteenlopend zijn denk bijvoorbeeld aan de verwerking van de producten, het reduceren van faalkosten, bouwfysica en windbelasting, duurzaam ontwerpen of projectspecifieke details.