Maak kennis met uw contactpersonen

Ons Sales Team bestaat uit ervaren oplossingsgerichte vakmensen die graag met u meedenken. Service georiënteerd en met vakkennis ondersteunen wij u al dan 50 jaar met onze passie voor water- en luchtafdichting.

Sebastiaan van den Berg (1)
Sebastiaan van den Berg
Sales Manager Roof Nederland

Sebastiaan is als Sales Manager Roof verantwoordelijk voor het volledige salesteam en alle relaties van Carlisle Construction Materials BV, in Nederland.

"In de relatie`s die ik onderhoud vind ik vertrouwen één van de belangrijkste aspecten. Samen met het Salesteam werken wij continue aan dit vertrouwen als stabiele basis in onze relaties. Vertrouwen in elkaar, in onze klanten, in de oplossingen die wij bieden én vertrouwen in ons als producent."

Jos van der Wijk
Jos van der Wijk
Commercieel Adviseur regio Noord-Oost

Jos beheert alle onze relaties op commercieel gebied in Noord Oost Nederland.

Hierbij ondersteunt en adviseert hij opdrachtgevers en dakdekkers bij ontwerp, uitvoering, subsidies en garanties.

 

"Met mijn kritische blik, zorgvuldigheid en sociaal vermogen ben ik een betrouwbare en loyale gesprekspartner. Innovatie in applicatie en het ontzorgen van onze relaties is voor mij hierbij van groot belang. Ik kijk er naar uit om u bij te mogen staan!"

Rolf van de Rakt
Rolf van de Rakt
Commercieel Adviseur regio Zuid

Op commercieel gebied is Rolf het aanspreekpunt voor al onze relaties in het zuiden van het land. Hierbij ondersteunt en adviseert hij opdrachtgevers en dakdekkers bij ontwerp, uitvoering, subsidies en garanties.

"Ze zeggen wel eens als je eenmaal op het dak begint kom je er niet meer vanaf.  Hier kan ik wel over mee praten na bijna 20 jaar op het dak vind ik het nog steeds het mooiste wat er is met mijn technisch kennis ben ik altijd opzoek naar de beste oplossing voor mijn klanten.  Ik kom graag met u in contact om opzoek te gaan naar een passende oplossing."

Rob Smulders
Rob Smulders
Technisch Adviseur regio Zuid

Rob is op commercieel gebied het aanspreekpunt voor al onze relaties in Zuid Oost Nederland.

Hierbij ondersteunt en adviseert hij opdrachtgevers en dakdekkers bij ontwerp, uitvoering, subsidies en garanties.

"Met mijn pro-actieve houding houd ik van een oplossingsgerichte aanpak. Wat zijn de knelpunten, wat is hierbij reëel en welke oplossingen kunnen we bieden om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen? Ik kom graag met u in contact!" 

Jos van Bommel
Jos van Bommel
Technical Manager NL

Jos is verantwoordelijk voor het technisch beleid in Nederland.

Daarnaast ondersteunt en adviseert hij opdrachtgevers en dakdekkers bij ontwerp, uitvoering, subsidies en garanties.

"Ik vind het prettig om vanuit techniek mijn klanten bij te staan. Onze producten zijn uitstekend geschikt voor prefab oplossingen. Dat levert altijd veel voordelen op. Ik zet me graag in voor alle partijen zodat we na elk project kunnen zeggen: ‘Op naar de volgende’. Met opdrachtgevers en dakdekkers een prettige en langdurige samenwerking opbouwen, dat is mijn doel. Het blijft tenslotte mensenwerk."

Bart-Jan Pompen
Bart-Jan Pompen
Projectmanager

Bart-Jan is onze spin in het web voor opdrachtgevers, architecten en gebouweigenaren. Vanaf de ontwerpfase tot na de uitvoering adviseert en ondersteunt Bart-Jan met zijn kennis over dakconstructies.

"Ik ben het liefst zo vroeg mogelijk in het traject betrokken bij een project om bij te dragen aan oplossingen. Door mijn kennis te delen, is het mijn drive om faalkosten zoveel mogelijk te reduceren."

Emiel Vis
Emiel Vis
Sales Manager FTR, Nederland

Emiel  is op commercieel gebied één van onze aanspreekpunten voor gevelbouwers en aannemers.

Voor oplossingen op het gebied van luchtdichte en vochtwerende oplossingen bent u bij Emiel aan het juiste adres!

"Heeft u een complex vraagstuk op het gebied van luchtdichte of vochtwerende aansluitingen? Ik help u graag op weg! Dankzij de diversiteit van onze producten houd ik er van om onze opdrachtgevers en afnemers  te verrassen met de haast onbeperkte mogelijkheden."

Arjan Verheuvel
Arjan Verheuvel
Commercieel/Technisch Adviseur Façade & Technische Rubber Producten

 Arjan is op commercieel gebied één van onze aanspreekpunten voor gevelbouwers en aannemers.

Voor oplossingen op het gebied van luchtdichte en vochtwerende oplossingen bent u bij Ajan aan het juiste adres!

"Mijn jarenlange ervaring op het gebied van luchtdicht en vochtwerend bouwen deel ik graag met u. Heeft u simpele of complexe vraagstukken? Stel ze gerust en gezamenlijk komen we altijd tot passende, duurzame oplossingen voor uw projecten met als resultaat een aantoonbaar (optimaal) energiezuinig en comfortabel gebouw".

Bert Dorgelo
Bert Dorgelo
Technisch Adviseur regio West

Bert is op commercieel gebied het aanspreekpunt voor al onze relaties in het westen van het land.

Hierbij ondersteunt en adviseert hij opdrachtgevers en dakdekkers bij ontwerp, uitvoering, subsidies en garanties.

Hans Linders
Hans Linders
Projectmanager

Hans is onze spin in het web voor opdrachtgevers, architecten en gebouweigenaren. Vanaf de ontwerpfase tot na de uitvoering adviseert en ondersteunt Bart-Jan met zijn kennis over dakconstructies.

Hans ter Horst
Hans ter Horst
Sales Ambassador