Luchtdicht bouwen met EPDM 

Het Bouwbesluit schrijft voor dat nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen (bijna) geheel energieneutraal moeten zijn. Om deze doelstelling te behalen, speelt luchtdicht bouwen een belangrijke rol. Door luchtdicht te bouwen wordt het mogelijk om luchtstromen binnen gebouwen te controleren en energieverlies te voorkomen. Waar traditioneel gezien de gevel veel luchtlekken bevat, hebben wij een breed assortiment aan luchtdichte oplossingen in huis. Een luchtdichte gevel in één handomdraai!

Onder invloed van veranderende gebruiksfuncties van gebouwen verandert ook het belang van een kwalitatieve gevelafdichting. Steeds vaker blijkt het een opgave om luchtdichte aansluitingen en/of detailleringen te realiseren. Maar wanneer we erin slagen om de gebouwschil luchtdicht te realiseren, kan deze vanuit hier verder geoptimaliseerd worden!

 Eenvoudige en veilige verwerking zonder open vuur
 Uitzonderlijke prestaties op het gebied van duurzaamheid 
 Bewezen gebruiksduur van méér dan 50 jaar
 Onderhoudsarm
✓ Toepasbaar in een circulair systeem

 

Het juiste product voor uw luchtdichte toepassing

Onder invloed van veranderende gebruiksfuncties van gebouwen verandert ook het belang van een kwalitatieve gevelafdichting. Steeds vaker blijkt het een opgave om luchtdichte aansluitingen en/of detailleringen te realiseren. Maar wanneer we erin slagen om de gebouwschil luchtdicht te realiseren, kan deze vanuit hier verder geoptimaliseerd worden.

 

20200812 152813 Min

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u op zoek naar een deskundig advies en/of meer informatie? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld een specifieke toepassing? Wij helpen u graag op weg!