HERTALAN® EPDM Membranen

Onze EPDM membranen verenigen de unieke materiaaleigenschappen van EPDM met op maat gemaakte oplossingen. De veelzijdige EPDM membranen worden geproduceerd door homogene EPDM banen met het hot-bonding proces onderling aan elkaar verbonden. Het resultaat? Een groot op maat gemaakt membraan, waarmee grote oppervlakken nagenoeg in één keer kunnen worden afgedicht. Een snelle verlegging met geoptimaliseerde verwerking op de bouwplaats. Er wordt praktisch een dicht dak af fabriek geleverd.

Met deze EPDM membranen kunnen blijvend dichte afdichtingen eenvoudig, snel en veilig worden gemaakt. Er zijn veel minder handelingen op het dak te verrichten, waardoor elke dakconstructie sneller en effectiever waterdicht is.  Dit betekent een snelle verlegging met geoptimaliseerde verwerking op de bouwplaats. Er wordt praktisch een dicht dak af fabriek geleverd.

Lees meer

Onze EPDM producten

HERTALAN® EASY COVER

HERTALAN® EASY COVER
Dakafdichting uit één stuk
  • Op maat leverbaar
  • Veilige verwerking zonder open vuur
  • Grote oppervlakken in één keer afdichten
Product bekijken

HERTALAN® EASY COVER FR

HERTALAN® EASY COVER FR
Vliegvuurbestendige EPDM dakbedekking
  • Vliegvuurbestendig (NEN 6063)
  • Veilige verwerking zonder open vuur
  • Grote oppervlakken in één keer afdichten
Product bekijken

HERTALAN® EPDM Inductiesysteem

HERTALAN® EPDM Inductiesysteem
Demontabele/circulaire EPDM dakbedekking
  • Bevestiging zonder te dakbedekking te perforeren
  • Veilige verwerking, zonder open vuur
  • Toepasbaar in een circulair systeem
Product bekijken

Ervaar het gemak van het werken met EPDM membranen 

Kiezen voor HERTALAN® EPDM membranen is kiezen voor gebruiksgemak, gecombineerd met een hoge eindkwaliteit. Met onze EPDM membranen kunnen blijvend dichte afdichtingen eenvoudig, snel en veilig worden gemaakt. De EPDM membranen worden veilig verwerkt, zonder open vuur (NEN6050). 

Er zijn veel minder handelingen op het dak te verrichten, waardoor elke dakconstructie sneller en effectiever waterdicht is. Tijdens de dakwerkzaamheden moeten nog slechts 5% van de oorspronkelijke verbindingen worden gerealiseerd. Dit betekent een snelle verlegging met geoptimaliseerde verwerking op de bouwplaats. Er wordt praktisch een dicht dak af fabriek geleverd. 

Als producent kunnen wij gelijkblijvende omstandigheden beheersen en de voortdurende kwaliteitscontrole in onze productiefaciliteit garanderen een hoge kwaliteit. Ervaar het zelf!

DSC00867 Small

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u op zoek naar een deskundig advies en/of meer informatie? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld een specifieke toepassing? Wij helpen u graag op weg!

✓ Profiteer volledig gratis en vrijblijvend van onze jarenlange ervaring.
✓ Maatgericht, afgestemd op uw behoeften.
 Projectspecifiek advies, daar focussen we op.